Forældresamarbejde

Et godt samarbejde er vigtig for dit barns trivsel.

Hvis du er tryg og glad for at aflevere dit barn i Dalgården, så har dit barn de bedste betingelser for en god dag. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at invitere dig til en god dialog om dit barns behov. Dialogen fungerer bedst, hvis der er åbenhed og ærlighed fra begge sider. Fortæl os, hvad du tænker - hvad du er glad for - hvad du er i tvivl om - og hvad du synes, vi kunne gøre bedre. Og vi lover dig at gøre det samme. Se i menuen, hvordan vi kommunikerer med hinanden på forskellige planer.

I boksen til højre kan du finde bestyrelsens vision for, hvordan du som forælder kan bidrage til et godt samarbejde med os om børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse. Visionen består af helt konkrete bud på, hvad du kan gøre i hverdagen.

I Dalgården glæder vi os over en engageret forældregruppe, der gerne møder op til arrangementer eller gør en ekstra indsats for fællesskabet.Hvis du også har lyst til at bidrage til, at Dalgården bliver verdens bedste børnehus, så læs mere under punktet Forældreinitiativ.

Bestyrelsens vision

Læs her, hvordan du kan bidrage til det gode samarbejde