Dagens gang i Drivhuset

I Drivhuset er der fuld fart på motorikken, sproget og legen.

Morgenstunden:

Indtil kl. 8 er der tilbud om morgenmad i Drivhuset. Derefter fordeles børnene på deres stuer. Børnene får tilbudt en smoothie kl. 8.30 og vi leger på stuen indtil kl. 9.

Aktiviteter:

klokken 9 holder vi samling. Her snakker vi om dagens aktiviteter og aktuelle emner, vi synger, og børnene har mulighed for at fortælle om ting, der optager dem.

Børnene er inddelt i aldersopdelte grupper på tværs af de to stuer. Hver gruppe tager på tur en dag om ugen, oftest til legepladser og parker i nærområdet, eller til Hareskoven. Hvis man ikke er på tur, laves der kreative, motoriske og sprogstimulerende aktiviteter i små grupper hjemme i huset. En dag om ugen laver vi også ”Fri for Mobberi” i de aldersopdelte grupper.

Om fredagen er den ene gruppe i gymnastiksalen og den anden har fællessang herhjemme.

 Middagsstunden

Klokken 10.30 spiser vi frokost. De børn som er under 3 år, får mad ovre fra Spirehusets køkken. Børn over 3 år har deres egen madpakke med.

Efter frokost sover de fleste børn til middag. De børn som ikke sover, går over på Væksthusets legeplads og leger i middagsstunden.

Efterhånden som børnene vågner fra middagsluren, leger de på stuerne indtil der skal spises frugt.

Frugt og eftermiddag

Klokken 2 serveres frugt, som børnene har haft med hjemmefra, samt hjemmebagt brød som vores køkkendame leverer.  Bagefter leger børnene (inde eller ude), indtil de skal hjem. Ved halv femtiden (undtagen fredag) bliver de sidste børn tilbudt et stykke knækbrød og en kop vand eller te.