Start i vuggestuen

Vi glæder os til at give dit barn en tryg start og en god hverdag

At starte i vuggestue er en stor omvæltning for et lille barn, og vores fælles mål er at gøre indkøringen så blid som muligt. Hvis I er førstegangsforældre, er det også en omvæltning for jer! I er meget velkomne til at komme på besøg og se os lidt an - både før og efter indmeldelse.

Vi skal lære både jeres barn og jer at kende. Vær åbne og ærlige; fortæl os hvad I bekymrer jer om og hvad I godt kunne tænke jer. Fortæl os om jeres barns vaner, og hvilke reaktioner I oplever under indkøringen.

Vi forsøger så vidt muligt at lade jeres barn vænne sig til en eller to voksne i starten, for derefter gradvist at lære at acceptere husets øvrige personale. Nogle børn "vælger selv" bestemte voksne - det tilgodeser vi også, når det kan lade sig gøre.

Regn med at bruge en til to uger på indkøring, hvor jeres barn gradvis vænner sig til at være i vuggestue uden mor eller far. Det er også en vældig god idé at give barnet korte dage i ugerne efter start, da jeres barn vil være ekstra træt på grund af alle de nye indtryk.

Ved start skal I udfylde jeres barns stamkort på BørneGenvej. Det er vigtigt, at informationerne hele tiden er opdaterede.

Læs om alt det praktiske under "generel information".