Fotopolitik

Vi tager dejlige billeder af dejlige børn :-)

Fotografering af børnene er en vigtig del af Børnehuset Dalgårdens hverdag og aktiviteter.

·         Billederne anvendes oftest som daglig dokumentation for børn og forældre – som opslag, på BørneGenvej og på infoskærme.

·         Portrætter bruges til barnets ting og forskellige aktiviteter i institutionen.

·         En del billeder bruges i de mapper, vi laver til børnene gennem deres tid i institutionen, og som de får når de stopper.

·         Og endelig bruger vi billeder som illustration på vores hjemmeside, enten enkeltbilleder eller i form af reportager fra større aktiviteter.

Når vi fotograferer og udvælger billeder af børnene, både til intern brug og på hjemmesiden, følger vi nogle etiske regler. Billederne har altid et positivt indhold, og børnenes navne bliver ikke nævnt. I kan altid sige til, hvis I ønsker et bestemt billede af jeres barn fjernet fra hjemmesiden.

Det er vigtigt, at I krydser jeres barn af i fototilladelsen på BørneGenvej - ellers kan vi ikke dele billeder i hverdagen, og I går selv glip af billeder af jeres barn.

Hvis I tager billeder af andre børn end jeres egne (fx når vi er hjemme til fødselsdag, eller til sommerfest m.v.), skal I være opmærksomme på at I ikke må dele dem på de sociale medier.