Fra Spirehuset til Drivhuset

Praktisk information, når dit barn skal flytte afdeling.

Hvornår dit barn flytter ind i Drivhuset, kommer an på flere ting - dels hvornår der er plads i afdelingen, og dels hvornår dit barn er klar. Her kigger vi fx på, hvordan dit barn sover, leger, og trives i samspillet med de andre børn og i dagens aktiviteter, og vi kigger også på, hvordan dit barn reagerer på at være sammen med nye børn og voksne, fx når vi går på besøg i Drivhuset.

Det er ikke nødvendigt at du tager fri for at køre dit barn ind i Drivhuset, men vi anbefaler at dit barn får nogle korte dage i starten, da han/hun kan blive meget træt af alle de nye indtryk. I får en kontaktperson på den nye stue, som støtter dit barn i starten, og som er den, du skal gå til, hvis du har behov for en snak.

Så længe dit barn er under 3, får han/hun stadig mad fra Spirehusets køkken, og det er også os, der leverer bleer. Desuden får alle børn i Drivhuset, uanset alder, hjemmebagt brød til eftermiddagsfrugten.

Når dit barn fylder 3, får han/hun brug for en madkasse, drikkedunk og rygsæk. Det er vigtigt, at barnet kan åbne sin madkasse selv, og at rygsækken sidder godt på ryggen - du finder vores foldere om udstyr og madpakker under "Generel Information". Fra nu af skal I også selv levere bleer.